+7 (499) 390-47-06, 8 (499) 39-04-706
111024, г. Москва, ул. Авиамоторная, дом 50, корп. 2, Время работы с 9:00 до 17:00 E-mail: sales@it-windows.ru

Выпечка

Товаров найдено: 383
Показывать по: 20 100 200 500 1000 3000 все

Лучше выпечки может быть только домашняя выпечка. Ароматные булочки, пироги и торты скрасят пасмурный день, станут отличным дополнением утренней чашки кофе и задушевного разговора. Анастасия Зурабова предлагает проверенные рецепты вкусных булочек и пирогов, кексов и маффинов, тартов и галет, тортов

Автор: Анастасия Зурабова,

Ничто не сравнится с запахом свежей выпечки. Он ассоциируется с уютом, теплом и спокойствием домашнего очага. Анастасия Скрипкина, абсолютный рекордсмен кулинарного Интернета, автор книг, мгновенно становящихся бестселлерами, собрала рецепты всех самых популярных и любимых десертов — от простейшего

Автор: Анастасия Скрипкина,

Имея в морозильнике пару упаковок готового теста, вы без особых хлопот сможете устроить домашнее чаепитие и удивить гостей оригинальными закусками! А рецепты можете подсмотреть в этой книге!Что вкусненького можно приготовить? Например, вот что:- закусочные и сладкие тарталетки с салатами и фруктами;

100 разнообразных рецептов выпечки, от простого печенья и кексов до домашних пирогов и праздничных тортов. Благодаря прекрасным иллюстрациям и четким инструкциям готовить по этой книге будет легко и приятно любому кулинару.

Автор: Сара Льюис,

Капкейки повсюду! Они покорили наши города, кафе, свадьбы, вечеринки, сердца и желудки. Капкейки прочно вошли в нашу жизнь, и теперь задача каждой хозяйки - блеснуть их оригинальным исполнением. Придумывать новые рецепты еще никогда не было так просто! Страницы книги разделены на три части - и это

Автор: Сьюзен Ти,

The perfect accompaniment to a picnic, party spread or even just a nice cup of tea, cupcakes and small baked treats can lift your mood and satisfy that craving or sweet tooth. This fantastic collection from the experts at the UK`s best-selling cookery magazine brings together all of their favourite

Here are 101 new and delicious cake and bake ideas from Good Food, Britain’s bestselling cooking magazine, including: large and loaf cakes; traybakes and biscuits; fresh fruit cakes; chocolate cakes; Small cakes and muffins; tarts and pastries. Формат: 135 мм x 155 мм.

Набор из 30 карточек содержит рецепты восхитительных сладостей. Теперь Вы без труда приготовите лакомство на Новый год или Рождество! На одной стороне карточки Вы увидите фотографию блюда и перечень ингредиентов. Перевернув карточку, Вы найдете пошаговое руководство по приготовлению блюда.

Что может быть вкуснее домашнего хлеба, сделанного своими руками?! Медовый, пшеничный, рисовый, кукурузный, овсяный, ржаной, диетический и даже мятный - далеко не весь перечень разнообразных видов хлеба, которые вы можете приготовить в хлебопечке.

Автор: А. Г. Красичкова,

365 рецептов пирогов. Закрытых и открытых. Маленьких и больших. С мясом и рыбой, овощами и сыром, со сладкими начинками, Из дрожжевого, песочного, бисквитного теста. На все вкусы, к любым событиям.

Автор: С. Иванова,

Each chapter is filled with bakes that represent a different decade – learning the basics at his father`s bakery; honing his pastry skills in the finest hotels; discovering the bold flavours of the Middle East while working in Cyprus; and finding fame with the phenomenally popular Great British Bake

Simply everything you need to know to learn something new; a practical and inspirational course in learning how to bake. Ever wanted to learn how to bake but don`t know where to begin? Take the first step with A LITTLE COURSE IN BAKING, part of a new series of structured learning guides from DK wher

For the modern home baker who wants healthy-ish baked goods, the editors at Martha Stewart have written a new baking bible calling on ingredients that have gained popularity in recent years, as tastes shift away from highly refined white flour and sugar. A New Way to Bake will be the go-to source fo

Bestselling author and Irish TV Chef Rachel Allen is back with a deliciously tempting collection of treats! We all need to treat ourselves from time to time. Whether it`s a showstopping dessert to impress friends, a simple pick-me-up after a long day or a surprisingly healthy snack that the whole f

In the course of his extraordinary career as a baker, culinary instructor, and author, Peter Reinhart has dedicated himself to exploring the passions and techniques behind the great breads of the world. His most recent pursuit has been pizza—a seemingly simple food that has been hotly debated since

What does it take to make a flawless eclair? A delicate yet buttery croissant? To perfectly pipe dozens of macarons? All the answers are here in this comprehensive, easy-to-use, wonderfully written and gorgeously illustrated book of French pastry fundamentals. With a wealth of information on ingredi

In Sugar Baby, Gesine Bullock Prado took on sweets and confections. In Pie It Forward, she tackled pies. Now, in Bake It Like You Mean It, she turns her attention to cakes; but of course, these aren`t your typical cakes, and Gesine presents these creations with her own signature twist and trademark

Miranda whips up over 100 very delicious cakes, traybakes and cupcakes proving how quick and easy baking can be. This is the perfect book for beginner bakers. Miranda`s tried-and-tested recipes are so simple to follow and don`t require any specialist equipment. It`s also a brilliant book for anyo